Houten meubelen

Meubels van sloophout

By - admin

Inbouwverlichtingsideeën voor buiten voor uw veranda

Uw veranda is een belangrijke buitenruimte voor verlichting. U wilt handige verlichting die uw veranda accentueert – of het nu aan de voor-, achterkant of zijkant van uw huis is – en voldoende licht geeft om bezoekers te zien en een warme, uitnodigende sfeer te creëren. Met inbouwverlichting in uw buitenruimtes creëert u een dynamische omgeving om te entertainen en te ontspannen.

Inbouwverlichting , die direct in een plafond of ander oppervlak wordt geïnstalleerd, is een goede keuze, omdat het geen extra ruimte nodig heeft en een brede verlichting kan bieden. In deze blog hebben we acht ideeën voor inbouwverlichting voor buiten op een rijtje gezet voor je veranda of terras.

Kleine, gezellige patio. Verlicht je kleine terras met strakke, moderne inbouwspots. Je hebt er maar een paar nodig om de hele zithoek te verlichten en aantrekkelijk te maken voor zowel je familie als gasten.

Buiten dineren. Heb je een overdekte eethoek buiten die wat sfeerverlichting nodig heeft? Inbouwlampen kunnen hier een romantische sfeer bij kaarslicht creëren die zo zacht en uitnodigend is als een zomernacht. Concentreer de inbouwspots in kleine gebieden om schaduwen te creëren. Vertrouw ons – het creëert een mysterieuze maar uitnodigende sfeer.

Buitenterras met schuin plafond. Inbouwspots zijn perfect voor schuine plafonds, omdat gewone verlichtingsarmaturen er meestal niet goed uitzien. Als je een overdekte buitenruimte met schuine plafonds hebt of aan het creëren bent, kies dan voor inbouwspots om deze op te fleuren.

Schuine dakranden. Als u een kleine veranda met schuine dakranden heeft, kunt u overwegen om daar inbouwverlichting te plaatsen. Het is een geweldige manier om de ruimte te verlichten, of je het nu gewoon als toegangsweg gebruikt of er zitgelegenheid. Als het een klein gebied is, wil je de veranda spots dichter bij elkaar plaatsen dan bij een grote open ruimte.

Rechthoekige daklijn. Als je een moderner huis hebt met een rechthoekig dak en dakranden, overweeg dan om rechthoekige inbouwspots te gebruiken om de veranda op te fleuren, of gewoon om de ruimtes langs de zijkanten of achterkant van het huis te verlichten.

Wikkel rond de veranda. Of het nu modern of traditioneel is, een omhullende veranda kan baat hebben bij inbouwverlichting in het plafond. Het maakt het gebied uitnodigender voor nachten met warm weer. Onthoud dat voor een groter gebied lampen nodig zijn die verder uit elkaar staan, en dat een klein gebied er beter uitziet als ze dichter bij elkaar staan.

Modern houten plafond. Als je een ruimte hebt met moderne bruine panelen in het plafond, of er een aan het creëren bent, zal inbouwverlichting het strakke, moderne ontwerp aanvullen en de donkere kleur accentueren.

Garageverlichting. Als je geen veranda hebt om te verlichten, wil je misschien de dakrand boven je garage verlichten. Een paar inbouwspots die strategisch boven uw garagedeur zijn geplaatst, creëren een warme, uitnodigende gloed voor uw huis.

Meer ideeën voor veranda spots of buitenverlichting? Bekijk Verlichting voor een buitenruimte en vergeet niet de inbouwspots van Hamulight te kopen. Wil jij een prachtig verlichte veranda waar je op warme zomeravonden heerlijk in kan genieten? Met onze veranda spots maak je dit mogelijk.