Houten meubelen

Meubels van sloophout

Meubels van sloophout – Toepassingen

Een mix van maatschappelijk duurzaam ondernemen en een unieke uitstraling voor uw bedrijf met meubels van sloophout: dat wil iedereen. Bij 2Life-Art zorgen wij voor deze onderscheidende combinatie. Tegenwoordig staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel en wij denken geheel in de geest van deze tijd. Met een mooi woord heet dit: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De populariteit van meubels van sloophout neemt met de dag toe. U wilt als ondernemer toch niet achterblijven.
Bekijk hierboven enkele voorbeelden en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Meubels van sloophout – Gebruikscomfort

De meubels van 2Life-Art zijn tevens zeer gebruiksvriendelijk. Wij weten hoe belangrijk comfort is. Vanzelfsprekend streven wij naar perfectionisme! Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. En wat hebt u nog meer te wensen dan gebruiksvriendelijke en fraai vormgegeven meubels die zorgen voor het zo belangrijke comfort in uw bedrijf. 2Life-Art staat voor zijn producten van sloophout. Met onze fraaie kasten en tafels van sloophout creëren wij voor u een moderne en aangename omgeving waarin u en uw medewerkers uitstekend kunnen werken.

Meubels van sloophout – Waarom sloophout

Door het gebruik van sloophout in onze meubels hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden. 2Life-Art denkt namelijk graag vanuit een milieubewuste en duurzame gedachte. Ook uzelf bent maatschappelijk verantwoord bezig als u laat zien dergelijke kasten en tafels te gebruiken in uw dagelijkse leven. Fraai vormgegeven, op maat gemaakt, trendy, gebruiksvriendelijk, duurzaam én onderscheidend: de meubels van sloophout van 2Life-Art hebben een grote meerwaarde voor u. Voor zowel de particuliere als zakelijke markt zijn wij graag bereid te luisteren naar uw wensen.

Meubels van sloophout – Unieke uitstraling

In welke branche u ook actief bent, concurrentie is er altijd en overal. 2Life-Art weet hoe belangrijk het voor u is om onderscheidend te zijn én te blijven. Vandaar dat wij graag meedenken in het creatieve proces om tot die fraaie kasten en tafels te komen. Uw blijft als klant aan het roer staan. Wij voeren uw wensen met veel passie uit om zo tot unieke meubels van sloophout te komen. En daarbij blijven we gedurende het proces naar u luisteren. Zodat u een tevreden klant bent en met veel plezier gebruik maakt van uw meubels van sloophout. Juist door deze unieke benadering zult u geen kopie tegenkomen van uw kast of tafel.