Houten meubelen

Meubels van sloophout

Op deze pagina treft de u de herkomst van onze grondstoffen, als dochteronderneming van één van Nederlands meest gerenommeerde sloopbedrijven (A. van Liempd) werken wij voornamelijk met en grondstoff welke bij de diverse sloopprojecten vrij komen. Wij geven deze grondstoffen een tweede leven; duurzaamheid in optima forma! Met deze methode wordt de aarde minder belast, omdat de winning van grondstoffen niet toeneemt.
En wat even belangrijk is: de geleverde meubels zijn prachtig en vertellen ieder een eigen en uniek verhaal. Sleep onderstaand pijltje over de tijdlijn en zie welke gesloopte panden worden gereïncarneerd via onze producten. Zo ziet u dat alle meubels, inrichtingen (zoals tafels en kasten) en overige creaties, welke wij produceren, altijd uniek en bijzonder zijn.

Meer weten? Neem snel contact met ons op.

Bongo beach & diverse winkelpanden Uden
A. van Liempd Sloopbedrijven sloopt in opdracht van gemeente Uden het terrein aan de markt waar straks de evenementenhal gebouwd wordt. Eind 2011 zal van de voormalige discotheek en aangrenzende winkelpanden niets meer te zien zijn. Op deze plek komt medio 2012 een evenementenhal.