Houten meubelen

Meubels van sloophout

Bij ons stat sfeer, degelijkheid, duurzaamheid, upcycling* en passie hoog in het vaandel staan. Houten  Meubelen is een bedrijf dat zich bezig houdt met ontwerp, productie en verkoop van steigerhout meubelen, douglashout meubelen en exclusieve damwandhout meubelen gemaakt van 5cm dik Amerikaans grenen planken.

Loading
Steigerhout bloembakken
Moestuintjes-2
Steigerhout-loungeset-Jutter
Steigerhout-Ten-boer
Damwandhout-meubelen-tynaarlo
TV-meubel-Chiel
damwandhout

U kunt kiezen uit een Houten  Meubel welke direct via de website te bestellen is of een ontwerp naar uw eigen idee. Niets is onmogelijk, daag ons uit! Wij denken graag met u mee! Samen met u kunnen wij de mooiste meubelen ontwerpen en realiseren.

Onze steigerhout, douglashout en damwandhouten meubelen zijn weerbestendig en kunnen zowel binnen als buiten geplaatst en gebruikt worden (ook zonder behandeling). Rustikal meubelen zijn geschikt voor tuin, woning, kantoor, winkel en horeca gelegenheid. Desgewenst leveren en plaatsen wij complete inrichtingen voor woning, restaurant en bedrijf. Vraagt u gerust naar de uitgebreide mogelijkheden.

Ons vakkundig team bestaat uit ervaren ontwerpers en ervaren meubelmakers, welke hun vakkennis reeds jaren hebben bewezen en alle dagen met veel passie aan uw opdrachten werken.

Ons 3D tekenprogramma, geeft ons de mogelijkheid uw idee en wens exact op tekening
weer te geven. Zo beleeft u voor aflevering hoe uw ontwerp er daadwerkelijk uit gaat zien.

Om onze steigerhouten, douglashouten en damwandhouten meubelen nog een extra uitstraling te geven, kunnen wij u ook betaalbare woonaccessoires en decoratie leveren.

Ons motto; een degelijk eindresultaat wat de juiste uitstraling geeft, verantwoord is en vele jaren plezier en ontspanning geeft. U tevreden! Wij tevreden!